«Østerdalsfelt» 1. og 2. juli 2023

Rena Pistolklubb inviterer til «Østerdalsfelt» 1. og 2. juli 2023. Formelt er det ett stevne på lørdag 1. juli og ett stevne på søndag 2. juli. Begge stevner er approberte stevner med de vanlige 8 øvelsene F, G, M, R, SP, SR, M1, og M2. Skyttere kan velge forskjellige øvelser over to dager, eller skyte de samme tre-fire øvelsene begge dager.

Under stevnet på lørdag 1. juli inngår kretsmesterskap i Hedmark skytterkrets i øvelsene «Magnum 1» og «Magnum 2» samt distriktsmesterskap for «Østlandet Nord» i de samme øvelsene. I «Østlandet Nord» inngår skytterkretsene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland. Skyttere som vil delta i mesterskapene må gjennomføre skytingen i disse to øvelsene som de første to rundene i feltløypa denne dagen. Det vil bli “stikkprøvekontroll” av faktor i magnumøvelsene.

Det legges opp til omskyting (om nødvendig) om medaljene i KM og DM med påfølgende medaljeutdeling på ettermiddagen på lørdag. Nærmere informasjon om dette vil komme senere.

Stevnet arrangeres på Hovdmoen skyteanlegg, ca. 7 km nord for Rena langs RV 3. Det er gode muligheter for parkering.

Feltløypa går i skogen rundt Hovdmoen og er ca. 1 km lang med 10 standplasser. Skyteavstander er fra ca. 7 meter til ca. 60 meter. Det er plass til åtte skyttere i hvert lag.

Det er påmelding ved frammøte fra ca. 0730 begge dager. Det er ikke mulig å forhåndspåmelde seg pr internett. Første skytterlag vil gå ut kl. 0855 begge dager.

Startkontingent er kr 100,- pr start. Betaling kan fortrinnsvis skje med vipps eller om nødvendig kontant.

NB: Merk spesielt følgende:

– Skyttere bes om å ha med startkort fra 2023, der skytter-ID, klubb-ID, riktig klasse for de forskjellige øvelsene osv framgår.

– Gjeldende feltreglement bestemmer at våpen skal være «plugget» til enhver tid (synlig «flagg» i kontrastfarge for å vise at våpenet er tomt for patroner) på stevneområdet, dvs hele tiden mens skytteren ikke er under kommando. «Flagg» kan kun fjernes når skytteren er under kommando av standplassleder. Skyttere må selv ta med «flagg». Rena PK vil ha et lite antall tilgjengelig for nødstilfeller. Skyttere må ha veske, koffert, bag eller hylster som gjør det mulig å «pakke ned» våpenet med «plugg» isatt. Feltreglementet krever videre at alle skyttere skal bruke briller/beskyttelsesbriller eller lignende øyebeskyttelse under feltskyting. Under magnumfelt skal skytter bruke briller med sidebeskyttelse eller lue med sideklaffer.

Stevnet arrangeres over to dager, slik at det skal være mulig å få mange starter for hver skytter i løpet av helgen. Noen tilreisende vil trolig benytte anledningen til å overnatte enten på Hovdmoen eller på Rena. Det vil være mulig å plassere bobil eller campingvogn på Hovdmoen, men det er begrenset kapasitet, særlig med hensyn til strøm. Skytterhuset vil være åpent for tilgang til toalett, men det er ikke andre sanitærfasiliteter. Det er også mulig å sette opp telt for de som ønsker det.

NB: De som ønsker plass for overnatting på Hovdmoen bes kontakte Arne Sveen (mobil 95190083) for koordinering.

Ellers er det andre overnattingsmuligheter slik:

Trudvang apartment hotell (https://www.renahotell.no/)

Rena motell (https://www.renamotell.no/?fbclid=IwAR0TlBl41hSC9k7ryaDI_uFqdsjyBPFzhvt-ohpa8M_1_Uz3k1AJkJXZYec)

Rena camping (http://www.renacamping.no/?fbclid=IwAR0NNVReC66ou1jrV3rZcddEuF-kWIdkxm1M4n2Kru9hQW4DLhSxdo7M3xk)

Kontaktpersoner i Rena PK er Arne Sveen (mobil 95190083) og Karl E Hanevik (mobil 46816321).

Rena Pistolklubb håper på en vellykket stevnehelg med mye god skyting, og ønsker skytterne vel møtt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.